31. 10. 2020.
Banjaluka: Za Deliće prikupljeno više od 6.000 KM

Banjaluka: Za Deliće prikupljeno više od 6.000 KM

Banjaluka: Za Deliće prikupljeno više od 6.000 KM

Mještani banjalučkih naselja Motike i Petrićevac prikupili su na donatorskoj večeri 6.150 KM za porodicu Delić, čija je kuća potpuno izgorjela u požaru, rekao je Srni predsjednik humanitarne organizacije “Budi drugačiji” Draško Stanivuković.

On je rekao i da će jedno preduzeće Delićima donirati trosjed, dok će im salon keramike ugraditi pločice i urediti sanitarije.

“Donatorsko veče održano je juče u kafiću `Pink panter`, koji je bio prepun humanih građana – omladine, preduzetnika i vlasnika firmi. Novac ćemo Delićima uručiti sutra, jer očekujemo da stigne još sredstava”, naveo je Stanivuković i zahvalio učesnicima akcije.

On kaže da će humanitarna akcija biti nastavljena i kroz rad mladih i volontera, koji bi trebalo da dobrovoljnim radom poput postavljanja crijepa, unošenja namještaja ili čišćenja dvorišta, zarade sredstva koja će kasnije biti proslijeđena Delićima.

“Svi koji i dalje žele pomoći da se porodici Delić što prije obezbijede uslovi za normalan život mogu da se jave na moju `Fejsbuk` stranicu ili u kafić `Pink panter`”, rekao je Stanivuković. Kuća tridesetsedmogodišnjeg Dragana Delića i njegove porodice u mjestu Motike izgorjela je 7. oktobra.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender