26. 10. 2020.
Grobari se potukli zbog minute ćutanja za Saleta Mutavog

Grobari se potukli zbog minute ćutanja za Saleta Mutavog

Grobari se potukli zbog minute ćutanja za Saleta Mutavog

Na utakmici između Partizana i ljubljanske Olimpije u 5. kolu ABA lige došlo je do međusobnog sukoba navijača crno-bijelih zbog majica i minuta ćutanja posvećenom ubijenom navijaču Aleksandru Stankoviću.

Košarkaši Partizana su, kao i fudbaleri, prije meča izašli u majicama sa likom Stankovića, a kada je zvanični spiker objavio da će biti minut ćutanja čuli su se zvižduci sa jedne strane.

Baš zbog zvižduka najvatrenije pristalice Partiazana napale su dio navijača koji je zviždao, ali su pripadnici Žandarmerije spriječili veći incident.

U hali je, kao i na stadionu Voždovca, postavljen transparent “Nismo mi neke gospođe, mi smo vojska”, kod dijela najbučnijih navijača.

Sve se to dešava nakon što je JSD Partizan i FK Partizan objavio čitulju za ubijenog navijača u današnjem izdanju “Večernjih novosti”. Ovo nije prvi put da se događaju slične stvari, pošto su svojevremeno fudbaleri Crvene zvezde nosili majice sa likom ubijenog Velibora Dunjića i osuđenog navijača Uroša Mišića.

Koliko je ozbiljna situacija najbolje govore izjave premijera Srbije Aleksandra Vučića, koji je ranije isticao da nema snage da se obračuna sa huliganima.

Utakmici u dvorani Aleksandar Nikolić prisustvuje i fudbaler Mančester Junajteda Bastijan Švajnštajger, u društvu oca njegove supruge Ane Ivanović.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender