23. 10. 2020.
“Pali” dileri u Istočnom Sarajevu

“Pali” dileri u Istočnom Sarajevu

“Pali” dileri u Istočnom Sarajevu

Policija Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo danas je u okviru akcije kodnog naziva “Mak” pretresla 14 lokacija i lišilas slobode četiri lica zbog sumnje da su počinili krivično djelo Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.

U saopštenju CJB Istočno Sarajevo se navodi da su pretresi na 14 lokacija izvršeni na osnovu naredbe Okružnog suda Istočno Sarajevo, i to na području opština Istočno Novo Sarajevo, Istočna Ilidža, Pale i Novi Grad, Kanton Sarajevo.

Tom prilikom pronađena je određena količina droge, vatrenog oružja i municije, eksplozivnih sredstava, određena količina novca, digitalna vaga, veći broj mobilnih telefona, te veći broj SIM kartica.

Slobode su lišena lica čiji su inicijali B.S. i S.L. iz Istočne Ilidže i A.Š. i V.B. nastanjeni na podruučju Kantona Sarajevo.

Zbog sumnje da su od marta do oktobra vršili kupovinu i nabavku marihuane i prodavali je većem broju lica na raznim lokacijama, B.S, S.L. i A.Š. su uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predati Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender