23. 10. 2020.
Vozač iz Banjaluke pronašao novčanik i vratio vlasniku

Vozač iz Banjaluke pronašao novčanik i vratio vlasniku

Vozač iz Banjaluke pronašao novčanik i vratio vlasniku

Bojan Berak, vozač Bočas tursa pronašao je pokvašeni novčanik s dokumentima, osušio i donio na kućnu adresu vlasnika Dragana Berića.

Berić je u ponedjeljak otišao na samouslužnu auto-praonicu na tranzitu kod kružnog toka u Banjaluci da opere svoj automobil. Izvadio je novčanik iz džepa kako bi pronašao sitni novac da bi pokrenuo aparat za pranje vozila.

“Imao sam kabanicu na sebi, a u džepovima nisam imao kovanica. Nekako sam uspio zavući ruku u džep od jakne kako bi izvukao novčanik i izvadio nekoliko maraka. Završio sam pranje, sjeo u auto i uputio se kod jednog dobavaljača, s obzirom da se bavim izgradnjom montažnih kuća”, ispričao je Berić.

Kada je nakon nekoliko sati trebao platiti račun, Berić je posegao rukom u džep da plati preuzme robu, ali novčanika tamo nije nije bilo.

“Odmah mi je bilo jasno da mi je ispao prilikom pranja auta. Nije mi bilo svejedno, jer osim novca koji se nalazio u novčaniku, tu su bili i dokumenti, kartice i meni jako drage članske karte lovačkog udruženja i dobrovoljnih davalaca krvi”, navodi Berić.

“Već sam bio otpisao i novac i sve, ali kada sam se vratio kući čekalo me je iznenađenje. Sa druge strane vrata ugledao sam mladića, koji se predstavio kao vozač Bočac turs-a Bojan Berak. Ne samo da je pronašao novčanik sa izgubljenim dokumentima i novcem, već je sve to brižno osušio i donio mi na kućnu adresu”, istakao je Berić

(Istinito)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender