21. 10. 2020.
Banja Luka: Memorijal “Radovan Bisić” u nedjelju

Banja Luka: Memorijal “Radovan Bisić” u nedjelju

Banja Luka: Memorijal “Radovan Bisić” u nedjelju

Bokserski klub Slavija u nedjelju organizuje 14. Memorijalni turnir “Radovan Bisić”. Nakon gotovo godinu dana pauze Banjalučani će napokon biti u prilici da vide domaće boksere. Na Memorijalu će gladoci moći da vise osam kvalitetnih mečeva.

Prije memorijala u ring će ući i mlađe kategorije kluba, kojima se u posljednje vrijeme pruža velika pažnja. Oni će učestvovati u šestom kolu šampionata Republike Srpske.

“Imamo informaciju od trenera da su jako kvalitetni takmičari, tako da očekujem da će ovo biti jedna lijepa sportska manifestacija u kojoj će Banjaluka moći da vidi boks kakav priliči našem gradu”, izjavio je Zoran Rašljić, predsjednik BK Slavija.

U Loznici je održan sastanak i oko pokretanja regionalne lige u Boksu. U pregovorima učestvuju četiri saveza i želja svih je da se napravi kvalitetno takmičenje.

“Ime Slavije i njeni prethodni rezultati će biti nosioci same regionalne lige. Svi su svjesni da će ovo biti strašno skup i ozbiljan projekat, ali pored svega svi učesnici su izrazili nevjerovatan entuzijazam da učestvuju u ovom istorijskom projektu”, naglasio je Duško Bjelinić, direktor BK Slavija.

Naredni sastanak je u Skoplju 10. i 11. novembra kad će biti poznata lista učesnika kao i dogovoreni detalji sa potencijalnim sponzorima.

(ATV)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender