28. 10. 2020.
Osumnjičenom za pokušaj ubistva Radenka Sekulića ni traga

Osumnjičenom za pokušaj ubistva Radenka Sekulića ni traga

Osumnjičenom za pokušaj ubistva Radenka Sekulića ni traga

Policija je i juče tragala za Ivanom Konculićem iz Bijeljine, koji je osumnjičen da je u petak uveče iz pištolja pokušao da ubije bivšeg poslovnog partnera i sugrađanina Radenka – Rašu Sekulića (41), kojeg je ranio u grudi i nogu.

U okviru istrage policija je ispitala više lica, a za osumnjičenim je raspisana potraga.

Konculić je pucao u Sekulića u petak oko 19 časova nakon kraće svađe u blizini gradskog parka u Bijeljini. Hicima iz pištolja pogodio ga je u desnu stranu grudnog koša i nogu. Sekulić je uspio sam otići u bolnicu u Bijeljini gdje mu je ukazana prva pomoć. Ljekari su konstatovali da mu je metak oštetio arteriju u nozi, zbog čega je transportovan u Beograd na operaciju. Saznajemo da je njegovo zdravstveno stanje stabilno i da trenutno nije životno ugrožen.

U bijeljinskom Okružnom tužilaštvu juče nisu mogli da otkrivaju detalje. Istakli su da je u toku intenzivna potraga za osumnjičenim i provjera svih adresa gdje bi mogao biti.

Izvor blizak istrazi je kazao da je policija tokom istrage na mjestu zločina pronašla čaure različitog kalibra, što ukazuje na to da je u ovom slučaju bilo i razmjene vatre.

– Kod ranjenog Sekulića pronađen je pištolj s metkom u cijevi, a došli smo i do saznanja da je u vrijeme pucnjave s njim bio i tjelohranitelj. Postoji mogućnost da je tjelohranitelj uzvratio vatru, ali se ti detalji još utvrđuju – rekao je izvor blizak istrazi.

Dodao je da se po Bijeljini priča da je do obračuna došlo, jer je Konculić ošamario konobara koji radi u ugostiteljskom objektu “Kafanska vrata”, čiji je Sekulić suvlasnik.

Sekulić i Konculić dobro se poznaju i prije nekoliko godina bili su poslovni partneri. Zajedno su radili kao obezbjeđenje u jednom ugostiteljskom objektu u Bijeljini.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender