25. 10. 2020.
dm sretnim dobitnicima uručio automobile VW Golf VII

dm sretnim dobitnicima uručio automobile VW Golf VII

dm sretnim dobitnicima uručio automobile VW Golf VII

Za 10 godina uspješnog poslovanja u BiH kompanija dm drogerie markt je organizovala veliku SMS nagradnu igru tokom koje je 30 sretnih dobitnika osvojilo vrijedne nagrade. Uz nagrađivanje kupaca, u sklopu nagradne igre uručene su i dvije donacije ukupne vrijednosti 13.000 KM.

Uručenjem glavnih nagrada u Banja Luci, završen je drugi krug velike dm SMS nagradne igre. U prvom i drugom krugu vrijednim nagradama nagrađeno je ukupno 30 kupaca. Uz deset automobila VW Golf VII, kupci su osvojili i 10 ASUS ZenPad tableta te 10 kupovina u dm-u u vrijednosti po 300 KM.

Vlasnici novih automobila su Amina Hadžić, Božana Šokčević, Melisa Lalić, Alma Muhić i Davorin Zlomislić a ključeve im je uručila Emina Mušinović, članica Uprave dm-a.

nagrade

„U godini kada obilježavamo 10 godina poslovanja u BiH, nastojali smo na poseban način nagraditi vjernost i povjerenje naših kupaca. Današnjim uručenjem glavnih nagrada, pet automobila Golf VII, završavamo veliku SMS nagradnu igru, tokom koje smo nagradili 30 naših kupaca vrijednim nagradama. Uz to, u ovoj godini smo još više pažnje posvetili i društveno odgovornom poslovanju, stoga mi je drago da danas uručujemo donaciju u iznosu od 6.000 KM Helsinškom parlamentu građana Banja Luke za projekt Obojimo sivo. Udio u ovoj donaciji imaju i svi kupci koji su slanjem SMS poruka sudjelovali u nagradnoj igri i na tome im posebno hvala.“ – izjavila je ovim povodom gđa. Mušinović.

Projekt Obojimo sivo jedan je od 445 prijavljenih na inicijativu dm {ZAJENDO} za bolje sutra, a podrazumijeva uređenje zelene površine u naselju Lazarevo/Buždak, koja će time postati mjesto susreta svih generacija.

„Donacija kompanije dm nas je, najiskrenije, oduševila. Donacija će, prije svega, najviše značiti djeci novoizgrađenog prigradskog naselja u Budžaku/Lazarevu, koja trenutno nemaju nikakvo uređeno mjesto za igru. U naselju živi oko 200 stanovnika, od kojih je 50-oro djece i donacija dm-a ide u njihove ruke, odnosno namjenjena je izgradnji igrališta u ovom naselju. Igralište je zamišljeno da bude, ne samo mjesto na kojem će se okupljati djeca, već i kao mjesto za međugeneracijsko druženje i mjesto gdje će se djeca učiti kreativnosti i odgovornosti prema životnoj sredini, kroz postavljanje mini bašte, sadnju voćki i kutka za recikliranje. Moram još da dodam da nas je vijest o dobijanju donacije nagnala da se odmah bacimo na posao. Već smo kontaktirali odjeljenje za stambeno komunalne djelatnosti kako bismo dobili njihovu saglasnost za igralište, te neke ogranizacije civilnog društva koje će nam pomoći da što bolje uredimo igralište i svi se unaprijed radujemo nadasve kreativnom poslu koji nas čeka. U ime stanovnika naselja u ulici Branka Popovića 41 A do H još jednom se zahvaljujem dm-u na donaciji.” – izjavila je izvršna direktorica Helsinškog parlamenta građana Banja Luke gđa. Dragana Dardić.

Podsjećanja radi, SMS nagradna igra realizovana je u dva kruga, prvi krug od februara do aprila, te drugi krug od augusta do oktobra ove godine.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender