25. 10. 2020.
Nanbudo seminar u Banjoj Luci

Nanbudo seminar u Banjoj Luci

Nanbudo seminar u Banjoj Luci

Banja Luka će od 28. do 30. oktobra biti domaćin 11. međunarodnog nanbudo seminara. Seminar je svrstan u kalendar Svjetske nanbudo federacije, a predavač na seminaru će biti svjetski poznata ličnost Jošinao Nanbu iz Japana, osnivač nanbudo vještine i sporta.

U okviru Međunarodnog nanbudo seminara, biće organizovana i manifestacija “Veče nanbudo sporta i japanske kulture”, u Gradskom pozorištu Jazavac, 29. oktobra, sa početkom u 20.00 časova. Najavljeno je da će ovoj manifestaciji prisustvovati predstavnici Ambasade Japana u BiH, kao i mnogobrojni gosti.

nanbudo

– Ovom manifestacijom želimo našoj javnosti da predstavimo prednosti unapređenja kvaliteta života kroz bavljenje borilačkim sportovima i filozofijom individualnog duhovnog razvoja kroz nanbudo, naprednu borilačku vještinu – kažu u Nanbudo centru Banja Luka, koji je organizator seminara.

Ujedno, organnizacijom ovog seminara, Nanbudo centar Banja Luka obilježava 15 godina uspješnog rada i postojanja. Grad Banja Luka je podržao ovu manifestaciju.

(banjaluka.rs.ba)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender