31. 10. 2020.
OKI Banjaluka šampion Srbije

OKI Banjaluka šampion Srbije

OKI Banjaluka šampion Srbije

Banjaluka je postala šampion Srbije u sjedećoj odbojci. U finalu su savladali Klub sjedeće odbojke Smeč iz Beograda maksimalnim rezultatom. OKI Banujaluka do titule je došao u konkurenciji šest timova, sa samo tri izgubljena seta u sezoni.

U narednom periodu OKI Banjaluka očekuje odbrana titula u prvenstvu i Kupu RS. Osim toga, 15. godinu za redom organizuju međunarodni turnir u sjedećoj odbojci. Turnir koji se nalazi u kalendaru evrospkog i svjetskog saveza odbojke za inavlide, ove godine će, kaže Grbić, zbog finasija ostati uskraćen za neke od najboljih ekipa iz Rusije, Egipta i Italije, ali to neće umanjiti kvalitet odbojke.

A ono što im pripada jeste da ih se ne sjetimo samo trećeg decembra, na Svjetski dan invalida. O značaju uključivanja invalida u sport, apsurdno je i govortiti, dodaje Grbić. Ponosni su na ono što već 17 godina, upsješno rade.

Uprkos nerazumijevanju nadležnih institucija, u OKI Banjaluka kažu neće odustati od takmičenja. Jedini su šampion Republike Srpske, a zaslužni su i za formiranje klubova u Srbiji.

(ATV

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender