26. 10. 2020.
Pretučena majka mladića osumnjičenog da je ubio navijača Zvezde

Pretučena majka mladića osumnjičenog da je ubio navijača Zvezde

Pretučena majka mladića osumnjičenog da je ubio navijača Zvezde

Valjevska policija uhapsila je I. M. (24) iz Valjeva zbog sumnje da pretukao majku mladića, koji se sumnjiči za ubistvo člana navijačke grupe “Delije“ Damjana Dragojlovića (26) u kafiću “Zipa“, prenosi “Telegraf”.

Uhapšeni I. M. je pripadnik “Delija“ i sumnjiči se da je pola sata poslije ubistva njegovog druga Damnjana napao Natašu J., majku Sretena Nikolića (22), koji se sumnjiči za njegovo ubistvo.

On se tereti za krivično djelo nasiliničko ponašanje, jer je Nataši J. nanio lake tjelesne povrede, a konstatovani su joj brojni krvni podlivi po tijelu.

Nakon hapšenja I. M. je priveden tužiocu na saslušanje, a kako saznajemo, ispred zgrade Tužilaštva u Valjevu se okupilo oko 10-ak mladića, članova navijačke grupe “Delije“.

Protiv uhapošenog je ranije podnijeto više prijava zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških tjelesnih povreda, a između ostalog prije dvije godine je učestvovao je u napadu na “Žene u crnom“, tokom njihovog obilježavanja godišnjice zločina u Srebrenici.

Damjan Dragojlović, član navijačke grupe “Delije“ i radnik obezbjeđenja ubijen je u noći između subote i nedjelje.

U njega je tri metka ispalio Sreten Nikolić u kafiću “Zipa“, koji je tom prilikom ranio još tri osobe. Kako je potvrđeno u tužilaštvu, protiv obojice mladića je ranije podnijeto na desetine krivičnih i prekršajnih prijava, uglavnom zbog nasilničkog ponašanja i tuče.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender