21. 10. 2020.
Đoković: Imas mi nije guru nego trener

Đoković: Imas mi nije guru nego trener

Đoković: Imas mi nije guru nego trener

Novak Đoković demantovao je glasine da je angažovao duhovnog vođu kako bi zadržao prvo mjesto koje mu ugrožava Endi Mari.

Najbolji teniser svijeta poslije nekoliko loših mjeseci mora da stigne bar do finala Mastersa u Parizu kako bi ostao ispred Britanca pred Završni turnir sezone.

Đoković je u Partiz stigao bez glavnih trenera Borisa Bekera i Marijana Vajde, a u društvu Španca Hosea Pepea Imasa, koga su engleski mediji prozvali “sektašem”.

Imas je nekada bio teniser, najbolji rang mu je bila 146. pozicija u maju 1998. godine, ima tenisku akademiju u Marbelji, a opisiju ga kao osobu koja promoviše “prioritet ličnih osjećanja i emocija”.

Đoković se pojavljuje u video na njegovom sajtu pod nazivom “Ljubav i mir”, ali Srbin odbacuje tvrdnje da mu je Španac guru za meditaciju.

– Ne znam gde ste čuli da je on guru prije svega. Drugo, on je već nekoliko godina dio mog tima. Radio je i sa mojim bratom Markom. Cijeli život je u tenisu, drago mi je da je došao ove nedjelje, zajedno sa mojim bratom, da bude uz mene i radi sa mnom. Ne želim da ulazim u detalje, nema smisla. Cijela ova priča je meni smiješna, na kraju dana ljudi mogu da kažu šta god hoće, ali neću dati više prostora spekulacijama. On je ovdje sa mnom, dio je mog trenerskog tima i to je to – istakao je Đoković.

Najbolji teniser svijeta je dobro počeo odbranu titule u Parizu, u drugom kolu je savladao Žila Milera iz Luksemburga 6:3, 6:4, a sledjeći rival mu je Bugarin Grigor Dimitrov.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender