25. 10. 2020.
Ispovijest muške prostitutke: Emocije nisu isključene, a seks nije prioritet!

Ispovijest muške prostitutke: Emocije nisu isključene, a seks nije prioritet!

Ispovijest muške prostitutke: Emocije nisu isključene, a seks nije prioritet!

Najstariji zanat nije rezervisan samo sa žene.

Jedan od muških „prodavaca ljubavi“, 35-godišnji Vin Armani, radi u kompaniji Cowboys 4 Angels, koja se bavi poslovnom pratnjom samo za ženske korisnike.

Inače, ovog diplomiranog „filozofa“, koji je diplomu stekao na „Howard“ Univerzitetu, možete vidjeti i u serijalu „Gigolos“, a objavio je i knjigu „Tao of the Gigolo“.

Mnoge klijentkinje za njega kažu da je „kao droga“. Ističe da je tajna uspjeha u zavođenju. Sa njim žene, tvrdi, bukvalno mijenjaju svoju svijest, lučeći endorfin i hormone povezane sa ljubavlju.

Kaže da je izuzetno zadovoljan zaradom. A ko ne bi bio da na sat vremena „rada“ u džep stavi najmanje 500 dolara? Ima redovne klijentkinje, od kojih su većina neudate ili razvedene žene.

Objašnjava da je prva zabluda ovog posla da je odnos „pratioca“ sa klijentkinjom lažan, odnosno da ne uključuje emocije. Zato što se plaća, kaže, ne znači i da je nestvarno.

Druga zabluda je da je uloga „pratioca“ samo seks. Da, seks jeste nešto za šta su klijentkinje zainteresovane, ali on se trudi da se klijentiknje dobro osjećaju i dobro provode sa njim. Seks je, pri tom, na nekom petom ili šestom mjestu.

Klijentkinje, navodi, imaju različite zahtjeve. Jedna od njih tražila je na svoj rođendan da se on i još jedan „iznajmljeni momak“obuku kao faraoni, a ona ih je posluživala. Željela je da im bude „robinja“ i da to traje satima. Na kraju je poslala „kolegu“ kući, a oni su ostali još nekoliko sati u intimnom druženju.

Kada je u pitanju zaljubljivanje, poručuje da nema problem sa tim. Zaljubljivanje, jednostavno, nije dio ove priče. Napominje da su klijentkinje u zabludi ako očekuju da će ovaj odnos dovesti do braka i djece.

S druge strane, uvjeren je da „muška pratnja“ utiče pozitivno na žene, da ih jača i da ih čini vrednijim.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender