26. 10. 2020.
Besplatan prevoz na manifestaciju “Dani zime na Kozari”

Besplatan prevoz na manifestaciju “Dani zime na Kozari”

Besplatan prevoz na manifestaciju “Dani zime na Kozari”

Opštinska Turistička organizacija i opština Kozarska Dubica obezbijedili su besplatan prevoz za sve koji žele da prisustvuju manifestaciji “Dani zime na Kozari 2017”, u nedjelju, 29. januara. “Polazak četiri autobusa, od kojih je jedan rezervisan za učesnike manifestacije iz Kozarske Dubice, a tri za građane, planiran je u nedjelju u 9.00 časova ispred sportske dvorane”, rekla je direktor Turističke organizacije opštine Kozarska Dubica Marijana Kotur.

Ona je navela da će i ove godine u programu manifestacije učestvovati brojne ekipe iz Kozarske Dubice, gastro i sportska ekipa, članovi Odreda izviđača “Moštanica”, Lovačkog udruženja “Jelen”, etno-grupa “Gugutka” i članovi OF roud kluba “Kozara”. Posjetioci iz Kozarske Dubice neće plaćati prevoz, ali su dužni platiti ulaz u Nacionalni park “Kozara”, koji u dane manifestacije iznosi jednu KM.

Jedanaesta privredno-turistička manifestacija “Dani zime na Kozari” 2017. godine biće održana 28. i 29. januara, s ciljem promovisanja turističkih potencijala te planine. Manifestacija obuhvata sportska i gastro takmičenja, te zabavni program, a organizatori su grad Prijedor, turističke organizacije Prijedora i Kozarske Dubice i Nacionalni park “Kozara”.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender