29. 09. 2020.
Banjaluka: Zaplijenjena droga, uhapšena trojica

Banjaluka: Zaplijenjena droga, uhapšena trojica

Banjaluka: Zaplijenjena droga, uhapšena trojica

Pripadnici CJB Banjaluka zaplijenili su drogu i uhapsili tri lica, i to jednog Banjalučanina, te dvojicu Trebinjaca, potvrđeno je iz policije.

Naime, pripadnici banjalučke Policijske stanice Obilićevo i Sektora kriminalističke policije CJB Banjaluka juče su, na osnovu operativnih informacija, u banjalučkoj Ulici cara Lazara legitimisali D.M. (20) iz ovog grada, te kod njega pronašli i oduzeli oko 10 grama materije koja asocira na marihuanu, razvrstanu u više pojedinačnih pakovanja.

“Na osnovu naredbe Osnovnog suda Banjaluka, pretresen je stan koji koristi D.M. u banjalučkoj Ulici Todora od Stalaća, gdje je pronađeno i oduzeto 87 komada sjemenki koje svojim izgledom asociraju na sjemenske indijske konoplje”, saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Istog dana u banjalučkoj Ulici Dositeja Obradovića, na osnovu naredbe Osnovnog suda Banjaluka, policajci su pretresli kuću koju koriste dvadesetogodišnji Trebinjac Đ.J. i njegov sugrađanin i vršnjak N.Đ.

Tu je pronađeno i oduzeto oko 148 grama materije koja asocira na marihuanu, ali i vagu za precizno mjerenje, kao i mobilni telefon.

“Izuzeti predmeti će biti deponovani u Osnovnom sudu, a sve dalje mjere i radnje prema licima, nakon završenog ispitivanja, biće preduzete po instrukciji postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, navela je Markanovićeva.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender