20. 10. 2020.
Tragičan raskid: Ubio ženu pa sebe zbog razvoda!

Tragičan raskid: Ubio ženu pa sebe zbog razvoda!

Tragičan raskid: Ubio ženu pa sebe zbog razvoda!

Dalibor Jovanović (37) iz sela Drenovac kod Žitorađe ubio je iz pištolja bivšu ženu Jelenu Jovanović (32) iz Šarlinca, a zatim izvršio samoubistvo. Supružnici su preminuli na licu mjesta, a uzrok tragedije najvjerovatnije je razvod braka, koji Dalibor nije mogao da preboli.

Kako saznaje Kurir, Jovanović je u četvrtak oko 16 časova izvršio zločin pištoljem svog dede, a oružje je pronađeno na mjestu tragedije.

“Dalibor je prvo ubio ženu hicem u glavu, pa je pucao sebi u sljepoočnicu. U tom trenutku nikog nije bilo u okolini jer su sišli s glavnog puta na seoski, koji vodi ka divljoj deponiji”, priča izvor Kurira.

Prolaznik našao tijela

Tragedija se dogodila kod sela Draškovac, a nastradale supružnike je pronašao u četvrtak uveče slučajni prolaznik Miloš Đ.

“Bio sam užasnut prizorom. Jelena je bila pored bicikla, a Dalibor stotinak metara dalje”, ispričao je Miloš.

Pretpostavlja se da je Jelena na sastanak s mužem najvjerovatnije došla biciklom, pošto je njeno tijelo pronađeno na putu pored dvotočkaša, a tijelo njenog supruga nekoliko stotina metara dalje, u šipražju pored iste staze i nedaleko od parkiranog „juga“.

Članovi porodice kažu da su Dalibor i Jelena prije Nove godine poslije 13 godina braka odlučili da se rastanu, ali da su u posljednje vrijeme ostali u kontaktu zbog djece jer imaju dva sina od 12 i devet godina. Žena je napustila porodičnu kuću, ostavila djecu i vratila se roditeljima u Šarlinac.

“Posljednji put sam ga vidio u četvrtak oko 14.30 časova. Došao je kući i tražio kola i rekao da treba Jeleni da odnese neke stvari. Sjeo je u „jugo“ i otišao. Ne mogu da vjerujem da je moj sin to uradio. Tokom braka često su bili u svađi, ali su u posljednje vrijeme bili u boljim odnosima”, kaže otac Tomislav.

Stric Mile Jovanović kaže da mu je Dalibor rekao da planiraju da se pomire.

“Mi smo ih podržavali u tome. Moj sin je odlazio po djecu kod nje, odvodio ih tamo, čak su prije dva dana sjedeli zajedno s mlađim sinom u poslastičarnici”, priča Jovanović. Iako su svi u porodici očekivali da će se pomiriti, 24. februara trebalo je da imaju ročište zbog razvoda.

Odneli tajnu u grob

Vlasnik prodavnice u kojoj je Dalibor radio kaže da je stalno bio pod pritiskom i mislio je da će bivša žena da mu uzme djete.

“Govorio sam mu da se smiri, da ne brine, da je sve to život i da treba da se dogovore, ali je stalno pričao o tome i razvod mu je teško pao”, kaže sagovornik Kurira.

I komšije potvrđuju da nikad lošu riječ o njoj nisu čuli.

“Čak je i hranila Daliborovog dedu, pošto je on star čovjek. Šta je bilo među njima, to samo oni znaju”, kazala je Jelenina komšinica.

(Kurir)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender