27. 10. 2020.
Banjaluka: Tri hapšenja zbog krađe i droge

Banjaluka: Tri hapšenja zbog krađe i droge

Banjalučka policija uhapsila supružnike zbog prevara (FOTO)

Pripadnici banjalučke Policijske stanice Lazarevo identifikovali su i uhapsili supružnike Marinković iz Beograda, Ljiljanu (43) i Branislava (46), a koji su osumnjičeni za više prevara počinjenih prošle godine na području nekoliko gradova i opština u BiH.

“Nezavisnim” je potvrđeno da policija ovaj tandem sumnjiči da su BMW-om dolazili do benzinskih pumpi, gdje su kupovali artikle, te tokom plaćanja dovodili u zabludu radnike da im vraćaju veći iznos novca nego što su im davali za vrijednost kupljenog proizvoda.

“Takođe, lica se sumnjiče da su krivična djela na sličan način vršili na području Prijedora, Doboja, Dervente, Istočnog Sarajeva i Sarajeva, pričinivši veću materijalnu štetu oštećenima”, saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, navodeći inicijale osumnjičenih.

Po njenim riječima, osumnjičeni su nakon ispitivanja predati u nadležnost Terenskog centra Banjaluka Službe za poslove sa strancima BiH.

“O svim okolnostima upoznat je dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima”, navela je Markanovićeva.

(Nezavisne)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender