24. 10. 2020.
Bijesni horoskop: Kad ih uhvati ‘žuta minuta’, bježite od njih…

Bijesni horoskop: Kad ih uhvati ‘žuta minuta’, bježite od njih…

Bijesni horoskop: Kad ih uhvati ‘žuta minuta’, bježite od njih…

Izražen temperament, tvrdoglavost i uvjerenost da su oni uvijek u pravu temeljne su sličnosti ovih pet znakova. Ta kombinacija rezultira izljevom bijesa kojemu ne želite prisustvovati.

Neki znakovi zodijaka teško svladavaju svoj temperament kada ih obuzme bijes i s njima se definitivno tada nije dobro šaliti. Pričekajte da ih prođe njihova “huja” i potom smireno razgovarajte.

Ovih 5 znakova izražava ljutnju više nego drugi: 

Bik

Oni su tvrdoglavi i ne pristaju na kompromise. Kad su ljuti, malo je toga što ih može smiriti. Doduše, obično se i naljute s pravom. Ali budući da su oni divne duše iznutra, uvijek će željeti riješiti problem i ne vole što te žute minute iz njih izvlače najgore demone.

Kad se naljute postaju vrlo glasni i imaju jako malo strpljenja za sve koji ih iritiraju. Pustite ih da se smire.

Lav

Nema te osobe ni argumenta koji će Lava u trenutku ljutnje uvjeriti da nije u pravu. On je uvijek uvjeren u takvim trenucima da je on u pravu. Uz to je vrlo dramatičan i dominantan. Znaju biti krajnje uvredljivi i ponekad i pretjerati.

Ako na kraju i shvate da su bili u krivu, teška srca će to priznati. Priznanje i isprika jako su rijetki u njihovom slučaju.

Škorpion

Otrov Škorpiona se itekako osjeti kada nastupi njegov bijes. Ne bira riječi ni sredstva samo da vam vrati i povrijedi vas. Oni vole biti u pravu i neće lako odustati od nečega što im je bitno. Uz to, često znaju biti pasivno-agresivni što ljude dodatno vrijeđa. Iako su Škorpioni inače obično smireni i cool osobe, kada ih netko iziritira postaju vrlo neugodni.

Strijelac

Ovaj znak inače nije zloban, ali kada se naljute reći će svašta. Njihova vatrena eksplozija riječi ostavit će vas bez teksta, pogotovo zato što to ljudi obično ne očekuju od njih. Kada ih prođe bijes, ispričavat će se svima zbog svog ponašanja.

Jarac

Inače su vrlo odgovorni i sabrani. Obično nemaju emotivne ispade i jedni su od rijetkih koji znaju dobro iskoristiti svoju ljutnju. No nakon što “kap prelije čašu”, sledićete se od njihovih komentara i kritika. Ne biraju riječi i napadaju najbližu metu.

Obične krive druge za sve što im smeta.

(24sata.hr)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender