20. 09. 2020.
Bivšu Miss Jugoslavije deložiraju iz kuće (FOTO)

Bivšu Miss Jugoslavije deložiraju iz kuće (FOTO)

Bivšu Miss Jugoslavije deložiraju iz kuće (FOTO)

U Tribunju kod Šibenika je u toku deložacija porodice Anite Kovač, bivše Miss Jugoslavije i supruge pjevača Mate Miše Kovača.

Pred kućom, iz koje moraju iseliti, nalazi se desetak policajaca, a Anita Kovač nije izlazila pred novinare. Nezvanično se saznaje da je bolesna.

Kuća je predmet spora između porodice Anite Kovač, Reiffeisen zadruge, jednog italijanskog državljanina koji je pokrenuo postupak te porodice Grbeš iz Zagreba koji su u međuvremenu postali vlasnici kuće. Zbog toga se Anita Kovač i njezin sadašnji suprug Vinko Gulin danas trebaju iseliti iz kuće.

Ispred kuće i restorana u sklopu nekretnine tri su policijska kombija. Kuća je ograđena policijskom trakom, a pred nju su došla kola Hitne pomoći. Trenutno se iznose stvari iz kuće.

Kako nam ispričao Vinko Gulin, Italijan i Anita potpisali su ugovor o kupoprodaji vanjskog šanka ispred kuće u Tribunju. Anita je njemu ostala dužna novac i on je preko svoje firme Old Collections pokrenuo postupak.

Advokat Doris Košta tvrdi da njegova firma nikada nije postojala te da je cijeli postupak zato nevažeći. Zbog toga je najavila pokretanje postupak protiv advokata italijanskog državljanina i javne bilježnice zbog manipulacije zakonom jer, kako tvrdi, italijanska firma Old Collections koja je pokrenula postupak, nije pravna osoba. Košta kaže da je kuća prodana za 1,1 milion kuna (250.000 KM), a procjenjena je na 480.000 evra.

(Šibenik.in)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender