22. 09. 2020.
Ošamario suprugu i dobio nož u leđa

Ošamario suprugu i dobio nož u leđa

Ošamario suprugu i dobio nož u leđa

Osumnjičena Z. H. s područja Doboja tereti se da je nožem u leđa ubola supruga D. H. i lakše ga povrijedila nakon što ju je ošamario.

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su da im je ovaj slučaj prijavljen 17. aprila iz dobojske bolnice u koju je D. H. primljen zbog povrede nanesene nožem.

Nezvanično saznajemo da je on zadobio lakšu povredu koja mu je u bolnici uspješno sanirana pa nije zadržan na liječenju.

U Policiji su istakli da je istragom utvrđeno da je svemu prethodila svađa supružnika u njihovoj kući na području Doboja.

– Tokom svađe D. H. je udario suprugu Z. H. koja je uzela kuhinjski nož i povrijedila ga u predjelu leđa. Nakon dokumentovanja slučaja protiv Z. H. će Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju biti podnesen izvještaj zbog nanošenja lake tjelesne povrede. Policija je pronašla nož za koji se sumnja da je korišćen u sukobu supružnika – rekli su u PU Doboj i dodali da je o svemu obaviješten i Centar za socijalni rad grada Doboja.

U Policiji su istakli da o ovom slučaju ne mogu da kažu više informacija jer se radi o porodičnom sukobu.

Ovo je samo još jedna u nizu porodičnih svađa u BiH koje sve češće pune stupce crnih hronika i koje su nerijetko završavale tragično. Posljednji slučaj zabilježen je u banjalučkom naselju Rebrovac gdje je 4. aprila Bjelica Bijelić (66) brutalno pretukla i golim rukama udavila supruga Dušana Bijelića (86). Ona je zločin pokušala da prikrije rekavši da je suprug sam pao s kreveta. Slučaj je otkriven nakon što je Bjelica komšijama rekla da je njen suprug umro. Istragom je policija utvrdila da je ubijen, pa je Bjelica uhapšena, a odlukom banjalučkog Okružnog suda i pritvorena.

(Glas Srpske)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender