27. 09. 2020.
Izmišljaju afere da sruše Đokovića

Izmišljaju afere da sruše Đokovića

Jelena i Novak Đoković čekaju djevojčicu!

Novak i Jelena Đoković priželjkivali su da njihovo drugo djete bude djevojčica, a ta želja im se i ostvarila.

Da će u avgustu dobiti ćerku, potvrdili su nedavno na ljekarskom pregledu, prenosi magazin “Story”. Ove vijesti obradovale su porodicu slavnog tenisera i njegove supruge, koji su gotovo jednoglasno iskazali želju da Jelena nosi djevojčicu, kada su saznali da je u drugom stanju.

Zanimljivo je da je osim Jelene, trudna i njena sestra Ana, supruga košarkaša Luke Bogdanovića, dok je Novakov stric Goran, potpredsednik Teniskog saveza Srbije, u martu dobio blizance, tako da će 2017. godina ovoj familiji donijeti četiri nova člana.

Jelena i Novak u oktobru 2014. godine dobili su sina Stefana, a naš teniser je u nedavno istakao da je presrećan zbog dolaska prinove, a na pitanje priželjkuje li djevojčicu rekao je da mu je najvažnije zdravlje.

– Mi se radujemo da se toliko volimo, slažemo i da će nas uskoro biti više. U proteklom periodu bilo je jako važno da u svakom trenutku osjećam ogromnu podršku porodice jer to je mjesto stabilnosti svakog od nas. Priželjkujem samo da sve bude u redu i to je najveća sreća – rekao je Novak.

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender