01. 10. 2020.
“Andre Agasi je novi trener Novaka Đokovića”

“Andre Agasi je novi trener Novaka Đokovića”

“Andre Agasi je novi trener Novaka Đokovića”

Bivši najbolji teniser svijeta Andre Agasi mogao bi da postane trener Novaka Đokovića, prenosi “Dejli Telegraf”. Đoković je prije nekoliko dana raskinuo saradnju sa kompletnim stručnim štabom, potom najavio da će novi trener biti neko “veliko ime”, dok je “Telegraf” otkrio o kome se radi. Legendarni američki teniser mogao bi da se vrati na tur i preuzme ulogu koju su do prije nekoliko mjeseci imali Boris Beker i Marijan Vajda.

“Biće to neko ko je imao slično iskustvo kao ja. Nema mnogo ljudi u prošlosti koji su uspeli da igraju na tako visokom nivou, pa ćemo videti. Razmišljam polako i temeljno o tome. Ne želim da žurim sa odlukom”, rekao je Đoković prije nekoliko dana.

S obzirom na to kakav karakter ima i na njegovu burnu tenisku prošlost, osvajač osam Grend slem titula potpuno se uklapa u želje srpskog tenisera. Britanski list saznaje da će uloga Agasija biti ograničena i da se on neće pojavljivati na svim turnirima. Novak bi u tom slučaju angažovao još jednog trenera koji bi ga pratio na turu.

Prije nekoliko mjeseci pojavile su se informacije da bi Amerikanac mogao da postane trener Nika Kirjosa iz Australije, ali je on to demantovao. “Ne bih imao vremena za svoju djecu, koja imaju 15, odnosno 13 godina. Odgovor je ne, ne bih mogao to da radim na način na koji želim”, rekao je tada Agasi.

Ovaj tekst je kopiran iz Nezavisnih, a original se nalazi na linku: http://www.nezavisne.com/sport/tenis/Agasi-blizu-saradnje-sa-Novakom/425296

Kako biste uvijek bili u toku, posjetite http://www.nezavisne.com, najsvježije vijesti iz svijeta i regiona. 24 sata sa Vama, brzi, tačni istiniti i jasni – Vaše Nezavisne novine.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender