27. 10. 2020.
Nakon Putina i Trampa: Melanija stiže u Banjaluku

Nakon Putina i Trampa: Melanija stiže u Banjaluku

Nakon Putina i Trampa: Melanija stiže u Banjaluku

Marinko Umičević je ponovo šokirao javnost, najavljujući da će ispred tvornice obuće “Bema” u Banjaluci, u kojoj je direktor, uskoro biti postavljen kip Melanije Tramp, supruge predsjednika SAD, u prirodnoj veličini.

Melanija će nositi “Bemine” cipele i torbu, a praviće je Stevo Selak, poznat po tome što je napravio kipove Putina i Trampa. Melanijin kip biće od gipsa, jakog kao kamen, a Selak za njega daje garanciju od 50 godina.

“Ovo je ozbiljna stvar. Vjerujem Selaku, ali prvo ću dobro provjeriti kako izgleda, pa je onda postaviti. Neću da bude kao s kipom Ronalda, koji uopšte ne liči na sebe. Melanija je dama, kip mora da bude kao ona, a mjere smo uzeli od jedne moje radnice koja ima iste poporcije kao Melanija”, kaže Umičević i u šali dodaje da će Selak “visiti” ispred fabrike ako kip ne bude ličio na pravu Melaniju.

Dvorište ispred fabrike obuće već je spremno, konstrukcija je stigla, a Stevo Selak daje sve od sebe da kip bude dobar.

“Marinko mi je rekao da Melanija mora biti dobra, inače će razbiti kip. Drago mi je što je odabrao mene. Iako mi je ovo prvi ženski kip, daću sve od sebe”, objašnjava Selak, koji je za sada napravio drvenu konstrukciju, ali bez glave. Za glavu, kaže, treba puno vremena i detalja, pa će cijeli kip biti gotov krajem juna.

(Euro Blic)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender