25. 09. 2020.
Mane koje privlače muškarce

Mane koje privlače muškarce

Mane koje privlače muškarce

Možda ste vi lično nezadovoljni jastučićima na stomaku, malim grudima, razmakom među zubima ili krivim nosom, ali upravo su to “nedostaci” koje muškarci smatraju neodoljivim.

Mnoge žene bez obzira na godine ne mogu da prihvate vlastiti izgled i uvijek su u stanju da nabroje nekoliko sitnica koje bi rado promijenile na sebi, potpuno nesvjesne da su baš ta mala nesavršenstva dio njihovog šarma i privlačnosti.

Naime, neke male nesavršenosti koje izluđuju žene, muškarci smatraju neodoljivima.

Jastučići na stomaku

Muškarci vole žene sa oblinama. Iako možda vaše masne naslage nisu savršeno raspoređene, nema razloga da ih se stidite i skrivate ih. Ne mislimo pri tome da svoj stomak naglasite odjećom, već da u intimnim trenucima ne skrivate ovaj mali višak. Stanite puni samopouzdanja pred svog partnera!

Razmak među zubima

Mnoge djevojke zbog velikog razmaka među prednjim zubima bez razloga skrivaju svoj osmijeh. Danas čak i supermodeli i glumice ponosno pokazuju ovaj mali “nedostatak”, a mnogi momci ovaj razmak smatraju jednostavno neodoljivim i zavodljivim.

Male grudi

Nema potrebe za implantima i umecima u grudnjacima. Muškarci vole lijepe ženske grudi, a veličina pri tome nije presudna. Pokažite pravilnim odabirom odjeće svu ljepotu svog čvrstog i prirodnog poprsja, a za super seksi izgled jednostavno nemojte obući grudnjak.

Mlitave nadlaktice

Muškarci ne padaju na mišičave ruke. Naravno, ni potpuno opušteni tricepsi nisu baš privlačni, ali ne morate da očajavate ako vaše ruke nemaju tonus. Muškarci se često boje žena savršeno izvajanog tijela.

Naočare

Dok djevojke i mnoge žene misle da zbog naočara izgledaju starije i manje privlačno, mnogim muškarcima su žene s naočarima vrlo seksi. Smatraju ih samopouzdanijima i inteligentnijima.

Široki bokovi

Široki bokovi naglašavaju vašu ženstvenost i privlače muškarce koji vole žene s oblinama. Budite ponosni na svoju pozadinu. Mnoga istraživanja su pokazala da muškarce privlače žene sa širokim bokovima, jer je to ultimativni znak plodnosti žene.

(net.hr)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender