30. 09. 2020.
Banjalučka pivara ostaje jedina pivara u Republici Srpskoj

Banjalučka pivara ostaje jedina pivara u Republici Srpskoj

Banjalučka pivara ostaje jedina pivara u Republici Srpskoj

Banjalučka pivara, zbog velikog interesovanja i brojnih pitanja, koristi priliku da svojim potrošačima, sugrađanima i poslovnim partnerima uputi jasnu poruku da neće mijenjati mjesto poslovanja.

“Banjalučka pivara je otvoreno akcionarsko društvo koje kotira na berzi. Apsurdno je iznositi tvrdnje da se, nakon više od 140 godina poslovanja, sjedište kompanije preseljava u Federaciju BiH. Sjedište Banjalučke pivare ostaje u Republici Srpskoj gdje već decenijama poslujemo uspješno, gajeći uzajamno povjerenje s potrošačima i sa stanovništvom uopšte. Kontraverza koja se stvorila, u posljednjih nekoliko dana, nam veoma jasno pokazuje koliki je značaj ove kompanije za Republiku Srpsku što je i tačan razlog zašto nikad ne bismo razmotrili bilo kakav korak preseljenja sjedišta kompanije. Sve ove godine odnos sa zajednicom zasnivali smo na prijateljstvu i povjerenju. I tako ćemo i nastaviti,” izjavio je Nicholas Penny, generalni direktor Banjalučke pivare.

Banjalučka pivara nastavlja da ispunjava sve svoje obaveze prema Republici Srpskoj kao i do sada, jer je to prostor na kojem posluju više od 140 godina. Ova kompanija orijentisana je na zadovoljavanje potreba svojih potrošača, zbog čega konstantno radi na usavršavanju svojih proizvoda i podizanju njihovog kvaliteta. Jedan od prioriteta jeste stvaranje povoljne poslovne klime za više od 250 radnika koje zapošljava, kao i nekoliko stotina dobavljača sa kojima posluje. Podržavajući više od 400 društveno odgovornih aktivnosti, na godišnjem nivou, Banjalučka pivara potrebe lokalne zajednice postavlja kao jedan od najviših prioriteta poslovanja.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender