24. 09. 2020.
Konferencija beba 20. juna u Banjoj Luci

Konferencija beba 20. juna u Banjoj Luci

Konferencija beba 20. juna u Banjoj Luci

Manifestacija pod nazivom „Konferencija beba“ biće održana i ove godine u Banjoj Luci, i to 20. juna, sa početkom u 18.00 časova, u Parku „Petar Kočić“.

Grad Banja Luka kao organizator „Konferencije beba 2017“ u Banjoj Luci, uz pomoć Udruženja građana „Sva djeca svijeta“ i Osnovne škole „Jovan Cvijić“ pripremiće bogat zabavni program za djecu i roditelje. Biće to prilika da se djeca sretnu i druže sa omiljenim Nidžom Radoznalcem i drugim animatorima.

I ove godine prijatelji “Konferencije beba” obradovaće naše mališane poklonima. Kao i do sada, poklone će dobiti najstarija beba, računajući period od 28. juna prošle do 20. juna ove godine, zatim najmlađa i beba sa najviše braće i sestara. Prilikom kandidovanja bebe za nagrade, roditelji treba da prilože rodni list za dijete.

Do sada su se za prijatelje Konferencije prijavile firme Euroekspres i tradicionalni partner na manifestaciji Gradska Tržnica.

Iz nadležnog Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport pozivaju i druge kompanije da se jave i da daruju mališane taj dan. S tim u vezi, zainteresovani mogu kontaktirati saradnika – koordinatora za projekte iz oblasti nauke i obrazovanja u ovom odjeljenju na broj telefona: 244-444 (lokal: 706).

Ovu manifestaciju u Banjoj Luci organizuju Grad Banja Luka i Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport Republike Srpske. Medijski pokrovitelj je Radio-televizija Republike Srpske.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender