02. 10. 2020.
Prva OPEN AIR  konferencija u Banjaluci ispunila sva očekivanja!

Prva OPEN AIR konferencija u Banjaluci ispunila sva očekivanja!

Prva OPEN AIR konferencija u Banjaluci ispunila sva očekivanja!

Juče je u Inovacionom Centru Banja Luka održana prva open air konferencija Positive Vibes Banja Luka. Na konferenciji su nam se predstavili mladi iz svijeta preduzetništva koji su svoje ideje razvili u uspješan biznis, mladi koji su pokrenuli svoje StartUp-e i oni koji su svoje zaposlenje pronašli u IT sektoru.

Na konferenciji je učestvovalo preko 70 učesnika, koji žele da svoju budućnost grade kroz svijet preduzetništa, da pokrenu svoje ideje i koji žele da postanu dio StartUp zajednice u Banjaluci.

Cilj ove konferencije bio je da motiviše mlade za rast i razvoj, kreativnost i inovativnost, za formalno i neformalno obrazovanje, ali najviše za rad na sebi i svojim snovima. Kroz dijeljenje svojih iskustva naši govornici su svakako motivisali učesnike i podijelili sa njima interesantne i korisne informacije, čime su doprinijeli širenju StratUp zajednice u Banjaluci.

Mi smo veoma zadovoljni reakcijom učesnika i Positive Vibes je naš projekat koji će se nastaviti i u budućnosti. I učesnici i panelisti su saglasni da ova vrsta događaja doprinosi jačanju i širenju StarUp zajednice i daje motivaciju mladima da zakorače u svijet preduzetništva i da na taj način grade svoju budućnost.

Inovacioni centar Banja Luka se zahvaljuje svima koji su podržali konferenciju Postitve Vibes Banja Luka: Pekara Manja, Red Bull, Sklopy Toys, štamparija Logos print, Virtuo, Desimir Škorić, Tesla bar&rooms, restoran Mala Stanica, restoran Marco Polo, Časopis Talas, OKC Banja Luka, Qlab, VizArt Film.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender