26. 09. 2020.
Ubila muža sjekirom, pa prijavila njegov nestanak

Ubila muža sjekirom, pa prijavila njegov nestanak

Ubila muža sjekirom, pa prijavila njegov nestanak

Pedesetpetogodišnja M.K. iz Zvornika uhapšena je zbog sumnje da je ubila muža, V.K. (59). Ona je Policijskoj upravi Zvornik, 19. juna, prijavila nestanak muža, navodeći da je dan ranije u jutarnjim satima otišao u nepoznatom pravcu iz kuće u Zvorniku.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Policijske uprave Zvornik, su postupajući po prijavi, te preduzimanjem niza drugih operativnih mjera i radnji, utvrdili da postoje osnovane sumnje da se radi o lažnoj prijavi.

Daljom istragom utvrđeno je da je V.K. ubijen, a da se u vezi s izvršenjem navedenog krivičnog djela teškog ubistva može dovesti njegova supruga. Žena je, tokom kriminalističke obrade priznala izvršenje tog krivičnog djela, potvrđeno je iz Policijske uprave Zvornik.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naredio preduzimanje određenih mjera i radnji radi kompletnog rješavanja i dokumentovanja krivičnog djela.

Policijski službenici će M.K. uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, predati u nadležnost Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina. Nezvanično se saznaje da je, M.K. muža usmrtila udarcima sjekirom u glavu, a da je potom tijelo zakopala u blizini kuće.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender