23. 09. 2020.
Jedini koji je ostao hladan na OK Festu

Jedini koji je ostao hladan na OK Festu

Jedini koji je ostao hladan na OK Festu

Pravi mali grad šatora utaborio se na Tjentištu proteklog vikenda. Mnoga vesela društva kojima nisu smetali promijenjivi vremenski uslovi provodila su se maksimalno uživajući u koncertima, planinarenju, šetnjama kroz prašumu Perućicu, raftingu na rijeci Tari, kupajući se u najvećem otvorenom bazenu na Balkanu, gledajući projekcije filmova na otvorenom…

Pričajući s posjetiocima OK Festa, mogli bismo zaokružiti njihove komentare u jednu rečenicu: „Savršen vikend pun zabave, pozitivne energije i mnogo mnogo nezaboravnih uspomena!“
Prvi dan protekao je u užurbanom traženju najboljeg kamp mjesta, smještanja i razgledanja, a niz dobrih koncerata na Jägermeister music stageu u večernjim satima, otvorila je diva regije – Josipa Lisac.

Buđenje, ne baš u zoru nakon provoda prošle noći, doručak i dnevna zabave je počela.
Najhrabriji su se uputili na planinarenje i rafting, a oni željni odmora, sa peškirom u ruci i neizostavnim narančastim vjenčićem u kosi na najveći otvoreni bazen u regiji.

Jägermeister, vođen onom ‘Skupljaj uspomene, a ne stvari’, brojnim posjetiteljima je pružio priliku da nazdrave u velikoj Jäger Zoni, odmore od skakanja ispred stage-a, ali i zbilja pravu, opipljivu uspomenu – neumorne ruke umjetnika Ante Marića crtale su privremene tetovaže i brze portrete posjetiteljima Jäger Zone. Tako su kući ponijeli uspomene koje, ne samo da mogu oživjeti u sjećanju, već i pogledati u njih – na svojoj koži koja se još ježi od pomisli na fantastične trenutke provedene na OK Festu ili pogledom na svoj portret uvijek izmamiti osmijeh na lice – trenutci provedeni s prijateljima nemaju cijenu!

Druga noć rezervisana za TBF-ovce, Van Gogh i Psihomodo pop nije iznevjerila očekivanja fanova. Jäger zona bilo je mjesto uzavrele zabavne atmosfere, samo su shotovi izdržali – uvijek savršeno ohlađeni.

Treća i nažalost posljednja noć donijela je na Jäger Stage-u Let 3, Urban & 4 i bend Dubiozu kolektiv. Iako je kiša odlučila da nas iznenadi to nije smetalo mnogobrojnim fanovima a uživaju u fantastičnim koncertima.

Umorni ali zadovoljni fanovi u kasnu noć zaputili su se u šatore, veselo prepričavajući uspomene s festa.

Još jedan OK fest je iza nas, ispunjen nezaboravnim momentima s dragim poznatim licima, novim prijateljstvima, dobrim željama nazdravljenim Jägerom, i mnogim lijepim uspomenama. Osmjesi na licima naših fanova, najveća su nagrada, a kratki aftermovie (možete ga pogleda ti na: https://youtu.be/kVmtpl_M7s8) i fotografije podsjetiće nas još jednom na nezaboravne Jäger trenutke na OK festu!

Vidimo se sljedeće godine na Tjentištu!

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender