28. 09. 2020.
Manijak i dalje izmiče policiji u centru Banjaluke

Manijak i dalje izmiče policiji u centru Banjaluke

Manijak i dalje izmiče policiji u centru Banjaluke

Policija još nije identifikovala i uhapsila muškarca koji od 22. maja napada djevojke u naseljima Centar dva i Nova varoš.
Načelnik Sektora kriminalističke policije Darko Novković kazao je da policija čini sve da ta osoba bude pronađena i uhapšena.

– Za sada je nama prijavljen samo jedan napad, i to onaj od 22. maja i u toku je intenzivna istraga. Sve informacije u vezi sa ovim slučajem će biti provjerene, pa i one da je bilo više napada na više djevojaka – kazao je Novković.

“Glas Srpske” ranije je pisao da je nepoznati muškarac u centru grada u kratkom periodu napao tri djevojke. Nezvanično saznajemo da je nedavno nasrnuo i na četvrtu žrtvu, koju je takođe snažno zgrabio oko struka. Djevojka je uspjela da mu se otme. Međutim, nije poznato da li je taj slučaj prijavljen policiji.
Stanari ulice Jovana Dučića, iz zgrada u blizini starog hrasta, ranije su ispričali da je jednoj od žrtava manijak, nakon što joj je prišao, pokušao da svuče helanke. Djevojka se grčevito branila, vrištala i uspjela je da ga udari. Kada su komšije čuvši galamu dotrčale u pomoć, napadač je pobjegao. Šokirana djevojka dugo nije mogla da se smiri, a očevici kažu da joj je poderao odjeću.

Jedna od napadnutih osoba nije smogla snage da progovori o ovom strašnom događaju jer se, kako kaže, plaši da će je ponovo napasti. Ona je u policiji na fotografiji prepoznala manijaka, ali uprkos tome on nije uhapšen jer je, prema nezvaničnim informacijama, imao alibi. U strahu od napadača nisu samo stanovnici Centra dva i Nove varoši, jer se dešavalo da nepoznati muškarac nasrće na djecu i žene u naselju Kočićev vijenac, ali i pored Gradskog olimpijskog bazena i duž zapadnog tranzita. U PU Banjaluka su istakli da su uspjeli da razriješe slučaj napada pored Gradskog olimpijskog bazena i uhvate manijaka.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender