02. 08. 2021.
“Borac arena” spas za RK Borac

“Borac arena” spas za RK Borac

“Borac arena” spas za RK Borac

Skupština RK Borac m:tel dala podršku realizaciji projekta “Borac arena”.

RK Borac m:tel u narednom periodu želi da ima sopstvenu dvoranu, a jednoglasnu podršku ovoj ideji o kojoj se priča već neko vrijeme dali su članovi Skupštine kluba na redovnoj sjednici.

Sve što je do sada urađeno u pripremi idejnog rješenja “Borac arene”, koje je podložno izmjenama ali i pregovora i podrške koju je Klub dobio od strane Gradske uprave, članovima skupštine predstavio je u utorak predsjednik UO, Milan Radović.

Članovi skupštine dali su bezrezervnu podršku Upravi kluba da što prije krene u izgradnju sopstvene dvorane, po principu javno privatnog partnerstva, iako tek predstoji izrada glavnog projekta i zatvaranje finansijske konstrukcije,

Na taj način, Borac bi dobio svoju dvoranu, sa svim pratećim sadržajima, što bi omogućilo dugoročnu samoodrživost, a podrška u izgradnji očekuje se od Evropske rukometne federacije, kao i republičkih i gradskih institucija.

Lokacija “Borac arene” je u ulici Olimpijskih pobjednika, a imala bi podrum, prizemlje i tri sprata. Podrum bi se sastojao od 72 parking mjesta, šest do osam svlačionica, tehničkog prostora, vešeraja, skladišta, te aerobik, džudo i fitnes sale.

U prizemlju planirano je da budu smještena dva terena, tribine na razvlačenje, recepcija, biletarnica, restoran, kafić, tri poslovna prostora, magacin, kao i kuhinja i garderoba.

Na prvom spratu trebalo bi da budu izgrađene fiksne tribine, sala za konferencije, 12 soba i dva apartmana. Drugi sprat ima sve ove iste sadržaje, osim tribina, dok je na trećem spratu predviđena izgradnja pres sale, klupskih prostorija, menadžment hotela, kao i 11 soba i dva apartmana.

Na skupštini je odlučeno kako će Svetozar Bajić i u narednom  periodu predsjedavati skupštinom RK Borac m:tel. Za njega su glasali svi članovi skupštine, dok je mandat jednoglasno produžen i dosadašnjem potpredsjedniku Siniši Babiću.

Zbog privatnih obaveza, dosadašnji članovi Upravnog odbora Goran Mandić i Željko Vasilićrazriješeni su sa ove pozicije, a na njihovo mjesto imenovani su Boško Mekinjić, direktor Komercijalne banke i Saša Kondić, direktor privrednog društva Hidroenergo.

Članovi skupštine podržali su dosadašnje napore članova Uprave na putu konsolidacije kluba, te su usvojili Izvještaj o radu za prethodnu sezonu, Finansijski izvještaj za period 31.3.2016. – 31.10.2017. godine, kao i Izvještaj Nadzornog odbora za ovaj period.

(Mondo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender