25. 01. 2021.
Živa Barbika: “Sređujem se svakog dana tri i po sata, pritisak je ogroman”

Živa Barbika: “Sređujem se svakog dana tri i po sata, pritisak je ogroman”

Živa Barbika: “Sređujem se svakog dana tri i po sata, pritisak je ogroman”

Osamnaestogodišnja Čehinja Gabriela Jirackova već dvije godine svakog mjeseca izdvaja više od 1.000 funti da bi izgledala kao “Barbi” lutka. Ne prestaje sa estetskim zahvatima, a već ima zakazanu još jednu korekciju grudi koje želi da uveća.

Sa 16 godina Gabriela je stavila umetke u kosu, vještačke trepavice, koristila je trajnu šminku i filere za usta.

Ubrzo je povećala i grudi za dva broja, a sada planira da “investira” i u svoju zadnjicu, ukloniće nekoliko rebara da bi mala tanji struk i da bi izgledala kao prava živa lutka.

“Barbika me inspiriše na moje promjene. Od malena sam voljela da se igram sa njima, imam kolekciju od više od 300 različitih Barbika. Kada sam vidjela kako neke djevojke prave od sebe žive lutke poželjela sam i ja. Ne vjerujem previše u prirodan izgled, danas ništa nije prirodno. Ovo je definitivno moj svijet”, rekla je Gabriela za “The Sun”, a otkrila je i da joj je najveća želja da se preseli u Ameriku.

Da bi izgledala kao što se predstavlja na svom Instagram profilu dnevno joj je potrebno tri i po sata rada na sebi i kaže da to nije nimalo lak i jednostavan posao. Pritiskaju ju je i mediji, fanovi, hejteri… Svi, kaže, imaju neka očekivanja od nje.

Roditelji su joj zabrinuti i već su počeli da joj brane neke stvari.

Srećni su što prati svoje snove, ali nisu bili spremni da prihvate sve njene promjene i izazove sa kojima se suočava.

“Ja sam uvijek bila zadovoljna svojim izgledom. Nisam počela sa promjenama zbog niskog samopouzdanja ili tako nečeg. Jednostavno volim ovakvu ljepotu. Osjećam se seksipilnije nego ikad prije. A to ima veze i sa većim grudima i sa šminkom”, objasnila je.

(B92)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender