25. 07. 2021.
Partizan u Plzenju “juri” osminu finala Lige Evrope

Partizan u Plzenju “juri” osminu finala Lige Evrope

Partizan u Plzenju “juri” osminu finala Lige Evrope

Fudbaleri Partizana večeras u Plzenju igraju revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv Viktorije, poslije neriješenog rezulatata 1:1 u prvom meču u Humskoj. Meč počinje u 19 časova.

Crno-bijeli su otputovali u punom sastavu u Češku, ali je još neizvjesno da li će moći da igra kapiten Miroslav Vulićević koji je za vikend protiv Mladosti iz Lučana povrijedio zglob.

Vulićević kaže da je povreda zgloba ozbiljnija nego što je u prvi mah izgledalo, ali da će uz pomoć ljekarske ekipe probati sve mogućnosti kako bi bio spreman.

“Nije izgledalo ozbiljno u prvi mah, ali imam jaču distorziju zgloba. Moram da pohvalim lekarski tim Partizana koji čini sve da me osposobi. Ima još do utakmice, videću kako će proći trening u Plzenju, pa ćemo zajedno sa stručnim štabom doneti najbolju odluku za tim, jer ovakve utakmica moraju da iznesu samo 100 posto spremni igrači”, izjavio je Vulićević pred polazak u Plzenj.

Sa druge strane, trener Partizana Miroslav Đukić će moći da računa na novajliju Sašu Zdjelara, Ognjena Ožegovića i Bojana Ostojića koji su zbog povreda propustili prvu utakmicu.

Prvi meč u Beogradu završen je rezultatom 1:1, a revanš utakmica između Partizana i Viktorije igra se večeras od 19 časova u Plzenju.

(RTS.RS)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender