25. 01. 2021.
Tijana snimila spot u Bostonu

Tijana snimila spot u Bostonu

Tijana snimila spot u Bostonu

Nakon što je zablistala na sceni Beovizije gdje je izvela pjesmu “In Too Deep” kojom je predstavljala Srbiju na Evroviziji prošle godine, Tijana Bogićević nastavlja da iznenađuje publiku. U ponedjeljak, 26. februara u podne, poznata pjevačica objaviće spot za novi singl “Bezuslovno”.
Tijana je spot snimila u Americi, u jednom muzičkom studiju u Bostonu. Pored nje, u spotu se pojavljuje iranski model Kev Kalhori, a režiju potpisuje reditelj Bojan Vanovac.

Uzbuđena sam što je pesma “Bezuslovno” dobila i video koji može na pravi način da je isprati. Srećna sam što mi je ovo prva saradnja sa rediteljem Bojanom Vanovcem, koji je Srbin poreklom iz Bosne, ali je odrastao u Americi. Zanimljivo je da sam ja prva sa kojom je sarađivao od srpskih izvođača, jer je do sada radio isključivo sa Amerikancima. U spotu se pojavljuje model i glumac Kev Kalhori, koji se odlično uklopio u celu priču – kaže Tijana.

Spot za pesmu “Bezuslovno” biće objavljen na zvaničnom YouTube kanalu Tijane Bogićević, a pjevačica poznata po hitovima “Tražim”, “Ti imaš pravo” i “Čudo”, ne krije da će do ljeta objaviti i svoj prvi album.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender