31. 05. 2020.
Trikovi za zavođenje djevojaka koji mogu pomoći nesigurnim momcima

Trikovi za zavođenje djevojaka koji mogu pomoći nesigurnim momcima

Trikovi za zavođenje djevojaka koji mogu pomoći nesigurnim momcima

Nisu djevojke tako komolikovane i distancirane kada im muškarci prikaze. Samo treba znati nekoliko “fora”.

Uđi u formu

Sigurni smo da “bačvasta” građa tijela ima svoje prednosti, ali većina žena će ipak da se zagleda u savršeno građenog muškarca. Pokreni se, poradi na svom tijelu, pravilno se hrani i nabaci malo mišića. Svaka žena želi muškarca uz kojeg će se osjećati zaštićeno. Već si mogao pročitati na koje skupine mišića se žene najviše pale i zato trk u teretanu i kreni s vježbom, žene će to definitivno primijetiti, a tijelo će ti biti zahvalno.

Vodi brigu o svojim zubima

Kažu da osmijeh otvara sva vrata i u tome definitivno ima nešto istine. No, da bi osmijeh otvarao sva vrata, pa tako i ona u njenu spavaću sobu, mora se u njega ulagati. Zdravi zubi i desni su ono što se sviđa svakoj ženi, dok će ti osmijeh koji otkrije žute i pokvarene zube zatvoriti vrata brzinom munje.

Popravi svoju garderobu

Nevjerovatno je koliko pravi komad odjeće ili obuće može značiti za tvoje samopouzdanje ili način na koji te žene gledaju. Što je najbolje, to ne znači da moraš potrošiti mnogo novaca da bi upotpunio svoju garderobu komadima odjeće u kojima nećeš izgledati kao da te upravo donijela rijeka ili si preko noći skinuo tri konfekcijska broja. Ako misliš da nisi osoba koja može sama odabrati najbolje za sebe, posavjetuj se s nekim ko će ti znati predložiti stilove koji ti najbolje odgovaraju, ali zapamti da je najbitnija stvar na kraju se osjećati ugodno u onome što nosiš.

Zavedi je mirisom

Miris muškarca je ženama jedna od bitnijih stvari što smo napomenuli u mnogo dosadašnjih članaka. Pravilno odabran miris koji nadopunjuje tvoj životni stil, učiniće te mnogo privlačnijim suprotnom polu, a bitno će naglasiti tvoju prisutnost u sobi. Nađete li se u istoj sobi, često će je miris zaintrigirati i prije nego te vidi, ali bitno je pripaziti da ne pretjeruješ s nanošenjem jer bi moglo imati sasvim suprotan efekt. Odaberite miris koji ističe vaš karakter, ali pripazite i na to da odgovara trenutnom godišnjem dobu.

Popravi svoje društvene vještine

Bez obzira kakva si osoba, uvijek možeš naučiti nove vještine koje će popraviti tvoju sliku koju šilješ prema drugima. Budi uvijek prijateljski raspoložen, ne skidaj osmijeh s lica i zapamti da je kontakt očima vrlo bitna stvar. Pozitivna i vesela ličnost osiguraće ti mnogo ženskih pogleda čak i u prepunom klubu, a opuštenost i prijateljski odnos prema ljudima definitivno će ti osigurati dodatne bodove kod djevojaka.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender