26. 06. 2022.

Horoskop za 20. jun: Djevice odlično raspoložene, Ovnovi da prave kompromise sa drugima

Ovan

Danas je bitno da pravite kompromise sa drugima. Ne zapostavljajte ni privatni život, ni obaveze. Potrudite se da budete odgovorniji.

Bik

Nervozni ste, ali bićete bolje već popodne. Opretećuje Vas posao i previše obaveza. Nemojte se preforsirati, pokušajte da se odmarate više.

Blizanci

Odličan je dan za saradnju sa drugima. Pokušajte da budete odgovorniji i da ne ostavljate nikakve obaveze za naredne dane. Provedite više vremena sa prijateljima, partnerom ili se bavite svojim hobijem.

Rak

Imate dosta obaveza. Budite temeljni danas, a ne površni. Bićete posvećeni više porodici i privatnom životu, nego poslu. Fokus je jako slab danas. Vidite se sa starim prijateljima.

Lav

Ne dozvolite da drugi umanjuju Vaš trud i rad. Dajte svoj maksimum i uspjeh neće izostati. Budite ambiciozni i vrijedni, pa ćete biti pohvaljeni. Gledajte prvo sebe, ne morate pomagati previše drugima.

Djevica

Danas ste odlično raspoloženi i orni za rad. Držite do sebe i to će Vam jako pomoći da izgurate dan. Nove mogućnosti za usavršavanje bi trebalo da iskoristite. Pomalo ste bezvoljni, ali motivišite se.

Vaga

Potrudite se da se okrenete pozitivnim događajima i gledajte da ne pokazujete drugima kako se osjećate. Veoma ste napeti danas. Mogući su problemi sa novcem i povećani troškovi.

Škorpija

Dobro se osjećate. Strastveni ste. Saradnici mogu biti od pomoći da ne odustanete od svojih ciljeva, da ostanete na pravom putu.

Strijelac

Imate dosta posla. Organizujte se bolje. Ne brzajte sa odlukama vezanim za posao. Danas je važno da budete staloženi.

Jarac

Iskoristite dan za zabavu i relaksaciju. Platite račune na vrijeme. Danas ste prilično strastveni i skloni flertu.

Vodolija

Ne mora posao da bude prioritet. Bitno je da odradite samo ono što je najvažnije. Razmislite da li imate vremena da idete na neki kraći put ili da se vidite sa nekim dragim ljudima.

Ribe

Veoma ste komunikativni i lako se dogovarate sa drugima. Previše posla imate. Nemojte primati k srcu svaku kritiku i emotivno doživljavati manji neuspjeh. Vjerujte više u sebe i budite temeljni.

astrolog Jovana Vilimonović

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender