27. 11. 2021.
Horoskop za 20. april: Vage u centru pažnje, Vodolije da ne brinu tuđe brige

Horoskop za 20. april: Vage u centru pažnje, Vodolije da ne brinu tuđe brige

Horoskop za 6. jul: Bikovi razmišljaju o promjenama, Strijelčevi nemaju volju za rad

Ovan

Napravite balans između obaveza na poslu i privatnog života. Imate višak energije. Moguća je glavobolja, nemojte da se preforsirate na poslu.

Bik

Dosta razmišljate o promjenama i želite da se bolje organizujete. Završite započete obaveze. Bićete zadovoljni saradnjom sa kolegama i ishodom posla.

Blizanci

Jako je važno da ne zapostavite prijatelje ili drage ljude. Družite se više. Imate previše ideja, potrebno je da se ipak fokusirate na ono što je moguće ostvariti.

Rak

Veoma ste odgovorni i imate želju da se organizujete bolje. Budite otvoreniji prema drugima. Dobar je dan za dogovore sa kolegama i brzo ćete sve završavati.

Lav

Nemate fokus. Bitnija Vam je zabava nego bilo kakav posao. Ne izbjegavajte obaveze, iako niste orni za rad.

Djevica

Strastveniji ste nego inače. Dobro se osjećate. Ne planirajte danas previše, nego samo onoliko koliko možete da postignete da završite.

Vaga

Ovaj dan nije za šoping. Provedite više vremena sa partnerom. Moguće je neko lijepo poznanstvo sa osobom koja će Vam se dopasti. Idite na kraće putovanje.

Škorpija

Veoma ste komunikativni, ali pripazite šta kome pričate. Nemojte biti previše direktni, nego budite ljubazni. Imate previše obaveza, pa se posvetite poslu.

Strijelac

Odlično se osjećate. Nemate želju za radom, ali biste rado negdje putovali. Povedite više računa o sebi, bavite se sportom ili posjetite frizera.

Jarac

Pokušajte da se usmjerite na sebe, ne morate stalno da pomažete drugima. Budite vrijedni. Problemi u privatnom životu ne smiju da utiču na Vaš posao.

Vodolija

Veoma ste komunikativni i imate potrebu za druženjem. Skloni ste flertu. Iskoristite sjajan dan za zabavu, sport i relaksaciju.

Ribe

Bićete zadovoljni novčanom situacijom. Gledajte da na vreme završite sve obaveze. Poštujte tuđe mišljenje, da ne biste imali probleme i izbjegavajte rasprave sa saradnicima.

astrolog Jovana Vilimonović

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender