25. 06. 2021.
Banjaluka: Nakon izlijetanja s kolovoza automobil završio na krovu

Banjaluka: Nakon izlijetanja s kolovoza automobil završio na krovu

Detalji nesreće kod Banjaluke: Poginuo radnik iz Jezera, prekinuta potraga za tijelom zbog mraka

Luka S. iz Јezera poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u kanjonu Tijesno kod Banjaluke, kada je manji kamion s radnicima sletio u korito Vrbasa.

U vozilu su se nalazila četiri radnika, od koji su trojica uspjela da doplivaju do obale, dok je Luka S. ostao zaglavljen u vozilu koje je ubrzo potonulo.

Nesreća se dogodila oko 16.45 časova na magistralnom putu Banjaluka – Јajce. Nezvanično, radnici su se vraćali kući nakon što su u Banjaluci završili s poslom. Išli su prema Јajcu kada su pod još nerazjašnjenim okolnostima probili bankinu i sletjeli u Vrbas.

Prema nepotvrđenim informacijama, kamion je preticao vozilo golf kojeg je tom prilikom zakačio usljed čega je vozač kamiona izgubio kontrolu nad vozilom što je dovelo do tragedije.

Na mjesto nesreće odmah su upućeni policija, Hitna pomoć i dva vatrogasna vozila, kako bi se vozilo izvuklo iz rijeke.

Za to vrijeme saobraćaj je obustavljen, što je stvorilo velike kolone vozila od po tri kilometra sa obje strane magistralnog puta, prenose agencije/RTRS.

Srpska Info javlja: Nešto poslije 21 čas na lice mjesta stigla je velika dizalica uz pomoć koje će se izvlačiti vozilo iz vode i saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen. Međutim, kako smo saznali zbog noći i drugih okolnosti večeras neće biti moguće izvlačenje vozila. Akcija na izvlačenju se nastavlja sutra u 5.30 časova. Očevici tvrde da je tijelo još u vozilu, ali o tome nismo dobili potvrdu od nadležnih.

Podjetimo, danas oko 16.45 banjalučkoj policiji je prijavljeno da je kombi sletio u rijeku Vrbas, u mjestu Tijesno kod Banjaluke. U kombiju je bilo oko 4-5 radnika iz Jajca, a dvojicu, koji su se uspjeli spasiti i doplivati do obale, odvezla je Hitna pomoć.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender