15. 05. 2021.
Savić: Za nas prvenstvo tek sad počinje

Savić: Za nas prvenstvo tek sad počinje

Savić: Za nas prvenstvo tek sad počinje

Za moju ekipu Evropsko prvenstvo počinje utakmicom četvrtfinala, rekao je Dejan Savić, selektor vaterpolo reprezentacije Srbije.

Za nas prvenstvo sada počinje. Ne želim ništa o Madjarima da pričam, neka se završe dueli u nedjelju. Naš zadatak jeste da održimo takmičarski tonus. Nismo imali jake utakmice u grupi, koristili smo ih za druge stvari, a sada je vrijeme za susrete u kojima se igra samo na pobjedu – rekao je Savić, a prenio je Vaterpolo savez Srbije.

Srpski vaterpolisti imali su juče slobodno poslije podne, ali su uveče poslije sastanka pažljivo posmatrali duel Hrvatske i Grčke, odnosno Španije i Crne Gore. Zajedno sa Italijom i Srbijom direktni četvrtfinalisti su još Hrvatska i Španija.

Srbija će u utorak u četvrtfinalu Evropskog prvenstvau Barseloni igrati protiv boljeg iz duela između Holandije i Mađarske koja je veliki favorit u tom meču.

– Nije prvi put da imamo tri dana slobodno. Znam već da ćemo ga iskoristiti na najbolji mogući način. Učinićemo sve da Mađare dočekamo u najboljem mogućem izdanju. Dobri su, bolji od rezultata koje su ostvarili do sada – rekao je Sava Ranđelović.

Kapiten Filip Filipović, MVP drugog kola, uspješno vodi ekipu, a utakmice u grupi je već zaboravio.

– Nije Slovačka ekipa na koju bi još trebalo da se troše riječi. Najvažnije je da smo živi i zdravi, da povreda nema i da ćemo spremni dočekati utakmice. Dosadašnje su potvrdile da je ovo izuzetno jako takmičenje, a mi se ne zavaravamo da su Mađari slabi – kazao je on, prenose agencije.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender