17. 01. 2021.
Sergej ostaje u Laciju za duplo veću platu

Sergej ostaje u Laciju za duplo veću platu

Sergej ostaje u Laciju za duplo veću platu

Nova epizoda sage zvane “Sergej Milinković-Savić” dogodila se kada su izašle nove informacije o budućnosti srpskog fudbalera.

Milinković-Savić, koji je na meti gotovo svih evropskih velikana i za kojeg se mislilo da će izvjesno promijeniti sredinu tokom ovog ljeta, mogao bi da ostane u Rimu.

Sergej bi, prema informacijama koje stižu iz Italije mogao i narednu sezonu provesti u Laciju, ali uz duplo veća primanja i usmeni dogovor da po završetku sezone i za manje od 150 miliona evra koliko sada traži predsjednik kluba Klaudio Lotito može da napusti klub iz Rima.

Lacio je spreman da Sergeju ponudi novi ugovor, iako sadašnji važi do 2022. godine. Srbin bi umjesto dosadašnjih milion i po, zarađivao tri miliona po sezoni.

Čelnici Lacija su navodno spremni da obećaju Milinković-Saviću da će ga narednog ljeta pustiti za odgovarajuću sumu, ali to ne bi stajalo u ugovoru.

Ovog ljeta su za srpskog reprezentativca bili su zaniteresovali Real Madrid, Barselona, Mančester junajted, Pari Sen Žermen i Juventus, javlja B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender