25. 06. 2021.
Mještani Zalužana: Ostaćemo bez trotoara

Mještani Zalužana: Ostaćemo bez trotoara

Mještani Zalužana: Ostaćemo bez trotoara

Mještani Prve kuljanske ulice u Zalužanima bune se zbog postavljanja ograde oko Centra za obuku MUP-a Srpske, navodeći da je ograda suviše blizu cesti, te da neće biti mjesta za trotoar.

Radovi na postavljanju ograde već su u toku, a kako nam je naveo mještanin Uroš Korica ograda se postavlja na 120 centimetara od ceste.

“To nije dovoljno da se napravi trotoar kako treba. Svi iz naše ulice su složni da se ograda treba postaviti iza drvoreda kako bi bio ostavljen prostor za trotoar normalne širine. Čak je i taj drvored u jako lošem stanju i možda bi ga trebalo posjeći. To drveće je staro i suvo”, rekao je za MONDO Korica navodeći da je u prethodnom nevremenu otpao veliki broj grana.

Mještani kažu da nisu protiv ograde, ali da kad se već postavlja to bude napravljeno kako treba, vodeći računa o budućim projektima, kao što je trotoar.

Informacije o postavljanju ograde potražili smo u MUP-u Srpske. Evo šta su nam odgovorili: “U vezi sa Vašim pitanjima obavještavamo Vas da se ograda postavlja iza drvoreda posmatrano s ulice, tako da je ostavljen prostor za trotoar”.

Da li će ograda biti iza ili ispred drvoreda posmatrajući s ulice procijenite sami na fotografijama.

(mondo.ba)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender