03. 03. 2021.
Smanjuju broj pasa lutalica na banjalučkim ulicama

Smanjuju broj pasa lutalica na banjalučkim ulicama

Policija provjerava ubistva pasa u Kotor Varošu

Pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš nastavljaju provjere u vezi sa prijavom o ubijanju pasa lutalica u tom gradu, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka.

 “Policija u Kotor Varošu je juče zaprimila prijavu da je navodno u ulici Cara Dušana primijećeno vozilo iz kojeg je pucano i da su ubijani psi-lutalice. Dolaskom na lice mjesta nisu potvrđeni navodi prijave, nisu zatečeni ubijeni psi niti tragovi koji upućuju na izvršenje inkriminisane radnje”, navode iz Policijske uprave Banjaluka.

Iz ove uprave navode da će pripadnici policije nastaviti sa preduzimanjem potrebnih mjera i radnji u cilju provjeravanja informacija i utvrđivanja činjeničnog stanja.

Na ulicama Kotor Varoša juče su osvanuli leševi pasa koji su tokom noći pobijeni, a ujutro su ih kako tvrdi Svjetlana Trifunović iz Omladinskog volonterskog projekta, odvezli radnici komunalnog preduzeća “Bobas”.

Svjetlana Trifunović iz Omladinskog volonterskog projekta, koja se godinama bavi zaštitom pasa lutalica, rekla je Srni da ovo nije prvi slučaj, ali da “sada ima dokaze da su pse usmrtili članovi Lovačkog udruženja `Uzlomac` iz Kotor Varoša”

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender