15. 05. 2021.
Partizan dočekuje Trakai, Radnički u Tel Avivu

Partizan dočekuje Trakai, Radnički u Tel Avivu

Partizan dočekuje Trakai, Radnički u Tel Avivu

Na međunarodnu scenu večeras će tri predstavnika Srbije Partizan i Spartak su domaćini u prvim u utakmicama drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, dok ekipa Radničkog iz Niša gostuje u Tel Avivu.

Najviše pažnje privlači nastup Partizana. Crno bijeli su lako savladali Rudar iz Pljevanja,ali su na startu šampionata Srbije pretrpjeli neugodan poraz u Surdulici. Sigurno je da je to ostavilo traga na vicešampionu Srbije, ali su Žukićevi izabranici uvjereni da će protiv ekipe Trakaija iz Litvanije biti mnogo bolji ostvariti rezultat koji im garantuje miran put na revanš iako će igrati bez Tošića i Ožegovića zbog povreda.

Litvanici u Beograd nisu došli sa bijelom zastavom. Žele da se pokažu u najboljem svijetlu i da pokušaju iznenaditi domaćina i favorita u ovom duelu.

Utakmica u Beogradu na stadionu Partizana počinje u 20 časova i 30 minuta.

Od 19 časova u Tel Avivu, fudbaleri Radničkog koplja će ukrstiti sa domaćinom, ekipom Makabija. Svjesni su u “Realu sa Nišave” da je Makabi, koji sa klupe predvodi Vladimir Ivić, a na golu je Predrag Rajković, favorit, ali i vjeruju u sebe.
izjava Lalatović

Treći srpski predstavnik, ekipa Spartaka iz Subotice od 20 časova i 45 minuta dočekuje Spartu iz Praga.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender