19. 01. 2021.
Davor Dragičević: “Izmišljate naše izjave i stavljate nam u usta nikada izgovorene riječi”

Davor Dragičević: “Izmišljate naše izjave i stavljate nam u usta nikada izgovorene riječi”

Davor Dragičević: “Izmišljate naše izjave i stavljate nam u usta nikada izgovorene riječi”

Veliki broj Banjalučana i večeras se okupio na Trgu Krajine, po 124. put pružajući podršku Davoru Dragičeviću i Suzani Radanović u traženju istine i pravde o ubistvu njihovog sina Davida.

Otac Davor zahvalio se okupljenima što su 124 dana uz njih i što im pružaju nesebičnu podršku.

Na večerašnjem skupu pročitano je saopštenje za javnost grupe “Pravda za Davida”, a u vezi sa intervjuom predsjednika RS Milorada Dodika “Telegrafu”.

– Danas ste saznali ko vam je predsjednik RS. Citiraću samo jednu rečenicu njegovu –šta hoće Davor Dragičević, ubili su mu jedno dijete, ima još dvoje, neka slavi slavu- rekao je Davor Dragičević, nakon čega je okupljena masa uzvikivala “uaaaa” i negodovala zbog izrečenih riječi predsjednika RS.

U saopštenju koje je pročitano otac Davor je poručio: “Moja svijeća je ugašena sa mojim sinom. Istrgli ste mi dušu, a ne samo ugasili svijeću. Moj bol je moj bol i ne očekujem od ljudi koji su dušu prodali đavolu da učestvuju u mojoj boli. Nikada nisam rekao da ćete plakati nad kostima svoje djece. Ovo radim da niko od roditelja ne plače nad kostima svoje djece, pa ni vi predsjedniče. Izmišljate naše izjave i stavljate nam u usta nikada izgovorene riječi. To su obične manipulacije javnosti. Ja u vaš život ne ulazim – riječi su oca Davora, navedene u saopštenju.

Majka Suzana poručila je “koliko čovjek treba biti bahat da vuče paralelu između sebe i RS”.

Reći ću svoju sramotu, preko deset godina imam člansku kartu SNSD, to sam se danas sjetila. Zamoliću ljude koji rade tamo da moje ime prekriže – rekla je majka Suzana.

Upitala je i “šta je to politika..je li to ubistvo mog djeteta, je li to što istinu i pravdu tražimo i što tražimo ko je ubio naše dijete”.

Na kraju skupa, otac Davor je ponovo poručio: “Ubice dođite, ubijte ovog lava, šifra Pravda za Davida. Milorade ostajemo ovdje, ostajemo do kraja”.

(srpskainfo.com)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender