13. 06. 2021.
Počeo Kozara Puls Fest

Počeo Kozara Puls Fest

Počeo Kozara Puls Fest

Održano je prvo veče Kozara Puls Fest-a, festivala koji slavi prirodu, ljubav, pozitivnu energiju i muziku bez koje je teško pokrenuti ozbiljnu festivalsku priču.

U srcu NP “Kozara” nastupili su “Hladno pivo”, “Van Gogh” i “Zabranjeno pušenje”. Najveći hitovi bendova koji slave više od trideset godina postojanja na muzičkoj sceni rastjerali su tmurne oblake nad Kozarom.

Nevjerovatna energija, muzika koja hrani dušu i vazduh koji opija, ovog festivalskog dvogodišnjaka učinili su jedinstvenim pa ne sumnjamo da će publici ovo julsko veče ostati urezano u sjećanju, jer istina je da zaista bilo magično.

Dnevne aktivnosti festivala koji nas poziva da osjetimo puls prirode počinju za par trenutaka. Ugodna šetnja stazama Kozare sa licenciranim vodičem, meditacija, joga i radionice za mališane, pun pogodak su za one željne prirode, avanture i zadivljujućeg vazduha koji osvaja.

Večeras uživamo u solističkom koncertu Marije Šerifović. Program počinje u 20:00 časova odličnom svirkom sastava “The Bechars”, “Ultrazvuk”, a onda na red dolaze i najveći hitovi jedinstvene pop zvijezde. Ono što organizator obećava je spektakularan koncert, prepun emocija kakve Marijin fantastičan vokal izvuče na površinu svaki put kada se pojavi na bini.

Podsjećamo, za sve posjetioce festivala organizovan je i prevoz iz Prijedora, Banjaluke i Gradiške u nekoliko termina. Detaljan red vožnje i cijene karata možete pronaći na sajtu www.kozarapuls.com.

U prodaji se nalaze dnevne, festivalske i VIP ulaznice, te je iste moguće obezbjediti na sajtu www.kupikartu.ba. Detaljne informacije o svim prodajnim mjestima se takođe nalaze na sajtu festivala.

Osjeti puls prirode, zvuka i okusa na Kozara Puls Fest-u!

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender