22. 06. 2021.
“Slučaj ubistva mog sina Davida ide na međunarodni nivo, oformljen je pravni tim i nova istraga”

“Slučaj ubistva mog sina Davida ide na međunarodni nivo, oformljen je pravni tim i nova istraga”

“Slučaj ubistva mog sina Davida ide na međunarodni nivo, oformljen je pravni tim i nova istraga”

Večerašnji skup “Pravda za Davida” na Trgu Krajine u Banjaluci počeo je tako što je Tamara Trifunović i iz Gradiške zlatnu medalju koju je osvojila u borilačkim sportovima poklonila svima koji dolaze na Trg uz komentar da oni koji pružaju podršku pobijede što prije.

Njezin čin izazvao je veliki aplauz više stotina okupljenih građana, a Davor Dragičević se zahvalio djevojci, ali i svima koji već 129. dana pružaju bezrezervnu podršku u borbi za pravdu i istinu.

Dragičević je izjavio kako slučaj ubistva njegovog sina Davida ide na međunarodni nivo, da je oformljen pravni tim kao i nova istraga.

– Nećete nikada legalizovati ubistva naše djece. Nećete nikada – ponavljao je Dragičević uz već dobro znanu poruku da “mi i oni” više neće živjeti zajedno.

Svima vam je jasno da je David ubijen na najbrutalniji način. Svi znamo ko je naredio prvu konferenciju, a ko će drugu, to ćemo vidjeti, ali znamo da će ona biti održana uskoro – rekao je otac ubijenog Banjalučanina.

Majka Suzana se zapitala kakva je to sila koja ubijedi vladajuće da poslije njih nema dalje.

– Hvala vama koji ste ovdje, hvala onima koji prolaze i komentarišu da će ovo proći, da bi ako dođu mogli ostati bez posla. Šta će vam posao ako ostanete bez djeteta – upitala je majka Suzana.

Ona je otkrila da su pravnom timu već dostavljene određene fotografije sa lokacija koje su objavili odnosno Crkvena, Metalska škola i druge.

– Šaljite fotografije i dalje. Kao što je rekao Davor, za sedam do 10 dana imaćemo nove rezultate – rekla je majka Suzana.

Pročitano je pismo građana o tome kako je David bio poseban mladić, ali su ga ubili oni koji su se igrali bogova

-Vjerujem i znam da ljudi umiru samo kada prestane sjećanje na njih, a ti Đakac živiš i živjećeš – navedeno je između ostalog u pismu Katarine (17) iz Banjaluke.

Kao i svaki put do sada, na kraju okupljanja na Trgu Krajine puštena je pjesma “Klinac u getu”.

(srpskainfo.com)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender