27. 02. 2021.
134. okupljanje “Pravda za Davida” na Trgu Krajine

134. okupljanje “Pravda za Davida” na Trgu Krajine

134. okupljanje “Pravda za Davida” na Trgu Krajine

Dragi moj sine, dragi Davide, dušo naša, 134. dan na Davidovom trgu gdje tražimo istinu i pravdu, rekao je večeras Davor Dragičević, otac pokojnog Davida Dragičevića (21).

– Tražimo da se kaže ko je silovao i mučio Davida Dragičevića. Pitao sam prije dva mjeseca Karana je li David zadavljen, nije ni do danas odgovorio. Gdje su gaće Davidove? Drugi toksikološki nalaz je naš, kako su u MUP znali da se prvi i drugi nalaz podudaraju. Vratite mi gaće Davida Dragičevića, njegov telefon. Gdje je drugi dokaz iz Crkvene. Prije sedam dana reče jedan čovjek, šta hoće Davor ubili mu jedno dijete ima jos dvoje, neka upali svijeću neka se veseli, reče to predsjednik Dodik. Svi koji su učestvovali na skrivanju dokaza i uzimanju dokaza biće krvično gonjeni – rekao je Dragičević.

On je pozdravio sve medije i najavio da dolazi “mali” BBC iz Velike Britanije.

– Zapamtite ubice i zločinci nemaju vjeru i naciju, imaju interes a taj interes su pare – dodao je Davor.

Svi okupljeni su poručili da ostaju na trgu.

Mali Nenad koji redovno dolazi na trg sa majkom večeras je pročitao Davidovu molitvu. Nakon toga je Davor Dragičević je poručio da je to budućnost ove zemlje, a ne zločinci i ubice.

– Sa sramnom konferencijom za štampu ste nas istjerali na trg i ulicu. Mjesecima prijetite članovima grupe Pravda za Davida. Pribjegli ste svim igricama, nisu vam prošle i znamo sta radite i koga nam podmećete. Dosta je! Vi ste ti koji treba da se pravdate, a ne mi… Vi ste pokušali zataškati ubistvo Davida – poručeno iz grupe Pravda za Davida.

(srpskainfo.com)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender