12. 05. 2021.
Petrović: Panika u redovima SNSD-a, izmišljaju tuđe izjave

Petrović: Panika u redovima SNSD-a, izmišljaju tuđe izjave

Petrović: Panika u redovima SNSD-a, izmišljaju tuđe izjave

Panika u redovima SNSD-a zbog neminovnog poraza na izborima je dostigla takav nivo da počinju da izmišljaju tuđe izjave, kao što je danas Milica Marković smislila izjavu Aleksandre Pandurević.

PDP je ponosan na djelovanje predstavnika Saveza za pobjedu u Sarajevu, koji su na dostojanstven način predstavljali Republiku Srpsku i štitili interese našeg naroda. Naši predstavnici u Sarajevu nisu podržavali namete koje je za šaku stranih kolača izglasala akcizna koalicija na čelu sa SNSD i za šta je upravo gospođa Marković glasala.

Ni Aleksandra Pandurević, ni bilo ko od naših predstavnika nije poručivao narodu da stegne kaiš, dok je od tog istog naroda pokušavao otimati za svoj odlazak u banju, što je gospođa Marković radila.

Predstavnici Saveza za pobjedu su časno i pošteno radili svoj posao, ali razumijemo i strah gospođe Marković koju tek očekuje istraga u BiH povodom malverzacija koje je radila u Azerbejdžanu.

PDP daje punu podršku Aleksandri Pandurević i gnušamo se laži i izmišljotina koje u panici plasiraju iz SNSD-a.

Savez za pobjedu će odgovorno, časno, patriotski, domaćinski i složno i nakon 7. oktobra raditi za Republiku Srpsku i naš narod, kako u Sarajevu, tako i u Banjaluci i širom Srpske, izjavila je Anja Petrović portparol PDP.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender