25. 01. 2021.
Oko 120 učesnika uživalo u 14 kilometara vožnje na Vrbasu (VIDEO)

Oko 120 učesnika uživalo u 14 kilometara vožnje na Vrbasu (VIDEO)

Oko 120 učesnika uživalo u 14 kilometara vožnje na Vrbasu (VIDEO)

Turistička rafting regata na Vrbasu, koja bi trebala da preraste u tradiciju, okupila je 120 učesnika koji su danas uživali u spustu na rijeci dugom 14 kilometara.

Događaj je drugu godinu za redom organizovao Rafting klub Kanjon Banjaluka, čiji su članovi u prethodnom periodu aktivno čistili korito Vrbasa od nagomilanog smeća. Rafteri su uklonili čak 17 deponija i 41 olupinu automobila.

Pokazali smo da nakon 15 godina čišćenja, organizacije brojnih Ekoloških regata, sportskih manifestacija najvišeg nivoa, polako ulazimo i u porodicu organizatora velikih turističkih regata. Očekujemo da nam se u organizaciji ubrzo priključe i rafteri iz Jajca i Donjeg Vakufa, Šipova i Jezera, i da ćemo u budućnosti imati regatu koja će trajati šest dana – najavio je Aleksandar Pastir, predsjednik RK Kanjon Banjaluka.

Druga turisticka regata 11 08 2018

VIDEO: Druga turistička regata, koju je organizovao Rafting klub Kanjon, uz podršku partnera, kompanije Coca-Cola HBC B-H Sarajevo i Grada Banjaluka, je uspješno okončana. Više od stotinu i dvadest učesnika regate, u dvadeset čamaca, nije krilo oduševljenje adrenalinskim doživljajem turističke regate od Krupe na Vrbasu do Rafting centra Kanjon u Karanovcu.

Gepostet von Rafting Klub Kanjon am Samstag, 11. August 2018

Godišnje adrenalinski rafting spust u Banjaluci iskusi oko 2.000 posjetilaca.

Na današnjoj regati učestvovali su i banjalučki novinari, kao i naša ekipa, koja srdačno preporučuje ovakav doživljaj svim sugrađanima i gostima u Banjaluci, javlja portal Srpska Info.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender