05. 03. 2021.
Ronaldo: Dovedite Sergeja!

Ronaldo: Dovedite Sergeja!

Ronaldo: Dovedite Sergeja!

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo tražio je od uprave Јuventusa da angažuje srpskog veznog igrača Sergeja Milinković-Savića, piše italijanski časopis Don Balon.

Ronaldo je navodno razgovarao sa Marotom i Paratačijem, vodećim ljudima torinskog tima i izrazio želju da se angažuje SMS.

Ronaldo je prema pisanju španskih medija tražio da se dovede i Marselo iz Real Madrida. Brazilac je u klubu od 2007. godine.

Kada je reč o srpskom igraču, on sa Laciom ima ugovor do 2022. godine, ali je prije nekoliko dana rekao “da se u fudbalu nikad ne zna”.

Takođe, njegov otac je ranije rekao da bi najbolje bilo da ostane u Italiji i ode u Јuventus. “Stara dama” već osam godina dominira na Apeninima mada je u drugom dijelu prošle sezone Napoli borbu za Skudeto učinio zanimljivom.

Prelazni rok se u Italiji završava 17. avgusta, a interesovanje za srpskog igrača su pokazali i klubovi iz Španije. Predsjednik Lacija Klaudio Lotito gotovo izvjesno svog igrača neće pustiti za manje od 110-120 miliona evra, javlja B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender