27. 01. 2021.
Na plaži u Hrvatskoj potukli se gosti i vlasnik kafića (VIDEO)

Na plaži u Hrvatskoj potukli se gosti i vlasnik kafića (VIDEO)

Na plaži u Hrvatskoj potukli se gosti i vlasnik kafića (VIDEO)

Djeca su vrištala gledajući divljake dok se tuku, rekla je zgrožena žena koja je u ponedjeljak popodne u Povljani na Pagu snimila tuču gostiju i vlasnika kafića.

– Bili su potpuno pijani, oči su im bile zamagljene od alkohola, jedva su stajali na nogama. I onda je jedan od njih nogom nokautirao vlasnika i slomio mu vilicu, kaže jedan od očevidaca tuče kakvu na mirnoj plaži u Povljani ne pamte.

– To je društvo cijeli dan pilo, a oko 18.30 je eskaliralo. Tukli su se šakama i nogama. Vlasnika kafića, koji je bio u crnoj majici, udarili su nogom u glavu. Slomili su mu vilicu. Bio je bez svijesti – kaže čitateljka. Policija je privela nasilnike iz Virovitice koji u Povljani navodno imaju apartmane.

– Rekle su konobarima da im više ne daju piti jer su pijani k’o mace. Muževima su rekle da naruče colu jer nisu normalni koliko su se napili. I onda je počela gungula, kaže očevidac.

Obrada događaja još je u toku, a prema kvalifikacijama ozljeda protiv dvojice muškaraca, u saradnji s Državnim tužilaštvom policija će podignuti kaznenu prijavu.

Kako piše 24sata.hr, muškarci i njihove porodice vlasnici su apartmana u Povljani. Svako ljeto dolaze na Pag i tu se odmaraju.

TOP TRI VIJESTI DANA Djeca su vrištala: Na plaži na Pagu divljački se potukli gosti i vlasnik kafića

TOP TRI VIJESTI DANADjeca su vrištala od straha: Divljački se potukli na plaži na Pagu!

Gepostet von 24sata am Dienstag, 14. August 2018

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender